avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura !

Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta.

Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am dorit sa depun cerere pentru subventie la caldura. Nu am nici un venit declarat momentan, am discutat cu administratorul, am declarat pe numele meu si pe proprie raspundere ( precizez ca in blocul meu, se depun personal cererile de subventie ) apoi fara nici o problema am primit stampila asociatiei.

Odata ajuns la primarie, o doamna recalcitranta mi-a spus ca sunt obligat sa am un contract de inchiriere sau de comodat. Precizez ca adresa din buletin corespunde cu locatia unde doresc subventia. Nu exista nici o alta modalitate prin care sa pot scapa de alte plati cum sunt de altfel un contract de inchiriere/comodat ?

O cerere a proprietarului pe proprie raspunde ca ma lasa sa locuiesc aici sau orice alta scapare ? Va rog frumos.

Administratorul mi-a explicat ca nu ar trebui sa fie probleme..dar uite ca doamna probabil avea o zi mai proasta, nu stiu.

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:36, 6 Ianuarie 2016
Dar puteti sa incheiati cu proprietarul un contract, asa cum vi s-a sugerat mai sus, un contract gratuit, un contract incheiat de cele doua parti sub semnatura privata fara notar si fara costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar ajutor incalzire in sistem centralizat BDia BDia Buna ziua, ma numesc L. Diana, din Iasi, sunt parinte singur si am venituri de 175 lei/luna reprezentand pensia alimentara a copilului si 84 lei alocatia de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Comodat ContSters15310 ContSters15310 Contractul de comodat nu se poate incheia intre doua persoane fizice??? Care este baza legala??? intrebara se naste din urmatoarea situatie Stau in ... (vezi toată discuția)