avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... penalitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

penalitati

Daca nu contest penalitatile si calculul lor dintr-o ordonanta cuprinzand somatia de plata, ci doar suma facturata, pot achita doar penalitatile pana la ramanerea def a hot jud.?
ca sa nu fiu nevoita sa platesc mai multe penalitati pana la ramanerea def a hot.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:50, 28 Iulie 2009
In conditiile in care nu sunteti de acord cu debitul initial, inseamna ca in mod automat nu puteti fi de acord nici cu penalitatile de intarziere calculate. Aceste penalitati sunt calculate functie de, debitul initial.
Plata penalitatilor, asa cum au fost ele calculate, poate fi inteleasa ca un inceput de recunoastere a pretentiilor creditorului dumneavoastra.
Eu in locul dumneavoastra, as contesta tot ( debit +penalitati ).
Mihail a scris:

In conditiile in care nu sunteti de acord cu debitul initial, inseamna ca in mod automat nu puteti fi de acord nici cu penalitatile de intarziere calculate. Aceste penalitati sunt calculate functie de, debitul initial.
Plata penalitatilor, asa cum au fost ele calculate, poate fi inteleasa ca un inceput de recunoastere a pretentiilor creditorului dumneavoastra.
Eu in locul dumneavoastra, as contesta tot ( debit +penalitati ).

Sunt de acord cu dvs ...cata vreme dna Ella contesta tocmai valoarea facturii nu vad rostul platii. Ar echivala cu o recunoastere a valorii debitului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura penalitati in baza unei somatii bigdana bigdana Buna, Am primit o somatie de la un furnizor- cuprinzand datoria de plata+penalizari+comision, Somatia specifica ca suntem pusi in intarziere in conf. cu ... (vezi toată discuția)
Penalitati factura? stelutamonica stelutamonica Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: am contract cu o firma careia i-am executat o lucrare, unde se precizeaza ca plata se va face in maxim 15zile de la ... (vezi toată discuția)
Prescriere penalitati de intarziere simona raducanu simona raducanu Pot solicita penalitati de intarziere din anii precedenti (2005-2006) unui client care imi achita permanent facturile cu intarziere? Solicitarea o voi face cu ... (vezi toată discuția)