avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

SUNTEM 4 SURORI,MAMA TRAIESTE,TATAL NOSTRU A DECEDAT IN IANUARIE 2016. NU A LASAT TESTAMENT.ARE UN ACT DE PROPIETATE PE CASA SI PAMANT UNDE SUNT TRECUTI MAMA LUI DECEDATA SI EL CA FIIND MOSTENITORIII DEFUNCTULUI TATAL,RESPECTIV SOT AL MAMEI LUI.
INTREBARE;PARTEA BUNICII SE MAI IMPARTE CU COPIII CEILALTI(6)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 11 Ianuarie 2016
Pe bunica o moștenesc copiii ei, toți. Partea ce i-ar cuveni tatălui dvs, o culegeți voi, copiii lui și o împărțiți egal la 4, adică din cota bunicii va revine.. mai nimic, 1/24.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant la asociatie lary_alexandra2 lary_alexandra2 In cazul in care tata a decedat si am ramas 3 frati si mama cine are dreptul sa ridice de la ferma (unde pamantul este dat in arenda)cerealele?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)