avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare intre 3 firme , una din Franta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare intre 3 firme , una din Franta

Buna ziua. Am rugamintea a ma indruma in vederea unor compensari dupa cum urmeaza:
Firma A (din Franta) are datorii la firma B (Romania) care are datorii la forma C (din Romania). Din contul firmei A s-au facut plati catre firma C, deoarece firma A avea datorii la firma B care avea datorii la firma C.
Datoriile sunt mai mari de 10000 lei si de 30 zile.
Se pot stinge aceste datorii printr-un PV de compensare și daca da, ce tip de PV se folosesc.
Eu reprezint firma B

In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Compensare pt suma de 298000ron???? Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi ... (vezi toată discuția)
Compensarea datoriilor alinanicoleta86 alinanicoleta86 Buna ziua, Am o intrebare legata de H.G 773/2019 privind compensarea datoriilor cu aplicare de la 1 ianuarie 2020. Noi efectuam compensari cu valori mai mici ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat- inregistrare carabela_anca carabela_anca O societate straina A vinde marfa unei societati B din Romania. Aceasta presteaza un serviciu unei societati C din Romania. Societatea A si societatea C sunt ... (vezi toată discuția)