Inteleg ca e dreptul lui sa asculte muzica la el in casa, doar ca acum eu fiind student in an terminal, am nevoie de putina liniste cat e sesiunea, de aceea ma simt disperat in momentul de fata.
De alftel. el de fiecare data are obiceiul asta zilnic in a asculta muzica populara, deranjanta, dar neavand de invatat nu ma impiedica de a-mi pune castile pe urechi si a-mi vedea de treaba
Dicutati si cu alti vecini care pot fi deranjati, discutati cu presedintele asociatiei, puneti o scrisoare in cutia postala a vecinului ce asculta muzica si poate se va mai abtine. Daca nu se linisteste puteti merge mai departe si sesizati politia, primaria... Toate aceste interventii nu va costa nimic si poate ca problema se rezolva. Uneori cel ce asculat muzica nu-si da seama ca-si deranjeaza vrcinii daca nu i se spune.
Mai mult ca sigur ca eu sunt singurul vecin deranjat.
Stau la etajul 8, iar apartamentul meu este in capatul palierului, mai departe de restul.
Vecinul respectiv are apartament exact la fel, doar ca din scara vecina
Camera mea este departe de alti vecini, la fel cum este si camera lui, aceste 2 camere fiind lipite una de alta.
Cred ca are televizorul lipit de peretele, in al carei parti opuse am eu patul.
Pana acum i-am zis unei vecine ca sunt deranjat de muzica vecinului din scara cealalta, si mi-a spus ca ii va transmite mesajul presedintei asociatiei de proprietari al scarii noastre.
Vecin meloman
start01
Va salut,
Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)