avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare, jignire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare, jignire

Buna ziua,
m-as bucura daca cineva mi-ar da un sfat.
Ne judecam cu vecinul nostru care ne-a ocupat abuziv din terenul nostru mutind gardul de hotar. Cu ocazia efectuarii expertizei topo acesta ne-a injurat, ne-a jignit facindu-ne hitleristi si venetici (refuzindu-i accesul pe terenul sau al expertului nostru asistent admis de instanta) si ne-a amenintat fata de mai multe persoane. Intrucit acestea se repeta de ani de zile si si-a construit si o poarta la gardul de hotar cind lipseam din tara ca sa aiba acces direct pe terenul nostru, noi fiind in virsta si bolnavi, nu ne simtim siguri sa iesim in ograda, intrucit acesta consuma bauturi alcoolice si este agresiv. Cu putem face in acest caz? Cui sa ne adresam instantei sau parchetului? V-as fi recunoscatoare pentru un raspuns. Va multumesc, cu respect
Cel mai recent răspuns: ergisela , utilizator 12:29, 21 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topo ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua , m-as bucura daca mi-ar raspunde cineva. Intrucit vecinul meu in timp ce ne aflam in Germania unde locuim si acum, a intrat cu gardul de hotar pe ... (vezi toată discuția)
Daune pentru tulburare de posesie ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rogsa-mi da-ti un sfat. Vecinul meu a mutat gardul care desparte proprietatile noastre in perioada cind ma aflam in Germania, ocupindu-mi mai ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale pentru tulburare de posesie ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog sa-mi da-ti un sfat cum sa procedez. Vecinul meu a mutat gardul care desparte proprietatile noastre in perioada cind ma aflam in Germania, ... (vezi toată discuția)