avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Bună ziua
Am si eu o problema. In urma cu putin timp am facut dezbaterea mostenirii parintilor mei cu nepotii mei in urma careia mi-a revenit 1/2 din apartamentul in care locuiesc si 1/2 dinr-o parcela de pamant. As vrea sa ies din indiviziune sa cedez pamantul si ei sa cedeze partea lor de casa'dar ei nu vor. Ce sanse am in instanta si cat m-ar costa? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:22, 22 Ianuarie 2016
Pe ieșirea din indiviziune aveți toate șansele.

Costurile diferita de valoarea bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cale legala pentru rezolvarea unei mosteniri borcea bogdan borcea bogdan tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit ... (vezi toată discuția)
Pot obliga pe cineva sa dezbata succesiunea? poppmaria poppmaria CUM POT OBILGA SA DEZBATA SUCCESIUNEA PE CINEVA? Te TP. sunt 2 persoane cota 1/2 fiecare. Unul dinre ei a decedat. Avem iesire din indiviziune ficare cu lotul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire luiza44 luiza44 am si eu o intrebare am tot intrebt pe diversi notari dar nu ma pote lamuri nimeni ,mama detine 4ha de pamant mostenire de la parintii dansei respectiv bunicii ... (vezi toată discuția)