avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj in Norvegia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj in Norvegia

Buna seara
Imi spuneti,va rog, daca am dreptul la somaj in Romania dupa ce am lucrat peste 5 ani in Norvegia? Siturile celor din Norvegia spun ca e o intelegere intre state,eu neputand beneficia de somaj din Norvegia,nelocuind acolo.
Multumesc anticipat!
Pe Ce motiv iti cer banii inapoi
Ce ai mai rezolvat cu șomajul, ai plătit ceva? Le-ai răspuns în vreun fel? Și eu sunt în aceiași situație, după aproape doi ani de șomaj terminat anul trecut în aprilie, acum vor toți bani înapoi și sa le dau chitanț de acum 2-3 ani.
Ma gândesc sa nu plătesc dar ce pot sa îmi facă, menționez ca eu nu mai merg în Norvegia cred ca niciodată.
Buna,ce demersuri ati mai facut la Nav ptr a nu mai returna banii?Va multumesc si poate ca imi veti raspunde
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
Tincau.cornelia, utilizator
Ce ati rezolvat,sunt în aceeasi situație?

editare mesaj
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, asigurari sociale si indemnizatie de crestera a copilului gabriela1908 gabriela1908 Buna ziua, Am lucrat in Regatul Unit cu contract pe perioada determinata 6-7luni/an in ultimii 7ani.in luna octombrie 2015 am terminat contractul si am ... (vezi toată discuția)
Cetatean din ue-pensie in romania? adela05 adela05 Un cetatean membru UE, dupa cati ani de munca in Romania are dreptul sa primeasca pensie? (vezi toată discuția)
Are dreptul la ajutorul de somaj? INVICTUS_5 INVICTUS_5 [i]Un muncitor se angajeaza din concediu ptr. cresterea copilului initial cu perioada determ; i se modifica prin act adit. perioada in nedeterminata; are ca ... (vezi toată discuția)