avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba - inscris
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba - inscris

Ma pregatesc sa depun la judecatorie actiune in care solicit recuperarea unor cheltuieli de judecata ( pe cale separata) . In acel litigiu am avut calitatea de parat si reclamanta a pierdut procesul atat la fond cat si la apel .
Ceea ce eu vreau sa recuperez este onorariul avocatului de la fond.

Este suficient sa depun in copie doar decizia curtii de apel ? Adica dupa parerea mea , hotararea din apel dovedeste faptul ca parata ( din prezenta cauza) este parte cazuta in pretentii si la fond. Sau trebuie sa depun copii dupa ambele hotarari ? ( atat cea a Tribunalului cat si cea a Curtii de apel?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Dina , utilizator 17:10, 27 Ianuarie 2016
Depuneti copii legalizate de pe ambele hotarari judecatoresti..
Domnule avocat , va multumesc pentru raspuns si voi depune copii dupa ambele hotarari. Dar de ce legalizate ? E obligatoriu sa fie legalizate ? Daca da , imi puteti indica si temeiul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? danyela78 danyela78 buna ziua divortul meu s.a terminat...mi.a ajuns acasa comunicarea cu termen de apel in 30 de zile...care au expirat fara ca paratul sa faca apel...ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)
Cerere cheltuieli de judecata pe cale separata StefaniaEmerson StefaniaEmerson Daca se poate, va rog, sa imi spuneti si mie cum se poate face o cerere pentru cheltuieli de judecata pe cale separata si unde se adreseaza ea, ce anexe ... (vezi toată discuția)