avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperare perioada de contributii la asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperare perioada de contributii la asigurari sociale

in 1992 am fost concediat,am apelat la instanta de judecata,am castigat,am fost reincadrat dar nu mi-au fost platite contributiile la asigurari sociale. Intre timp unitatea a fost vanduta si totul a ramas asa......Ce se poate face fiindca am nevoie de acesti ani pentru dosarul de pensionare.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2016
romeol, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 29 Ianuarie 2016
In solutia data de catre instanta era mentionat si faptul ca se obliga angajatorul sa plateasca contributiile respective?
Da,in hotarare este mentionata si obligativitatea platii contributiilor.
Prin urmare, trebuia pusa in executare hotararea in cauza cu ajutorul unui executor daca angajatorul nu a executat de bunavoie obligatiile catre instanta in sarcina sa.

Cand a fost pronuntata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare a unui minor 30Myra 30Myra Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: am divorțat în 2014, din căsătorie având un copil, care a rămas la mine. În urma divorțului, ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale dupa reincadrare fcamy fcamy Buna dimineata. Avem un salariat care a fost concediat in baza art.65 din Codul Muncii, avand in vedere desfiintarea locului de munca. Acesta a actionat ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere-aplicarea sentintei andy77 andy77 Buna ziua, Am contestat in instanta decizia de concediere emisa de angajator si am primit din partea acesteia castig de cauza care pe scurt a hotarat : ... (vezi toată discuția)