Am primit de la ANAF o decizie pentru plata accesorii de la cas in valoare de 302 . Am fost la fisc rosettii unde mi s-a spus ca datoria ar fii mult mai mare : 4000 de lei :O si m-au trimis la casa de pensii pentru lamurirea situatiei . La casa de pensii am descoperit ca datoria este din cauza ca in anul 2012 nu am depus declaratie ca in acel an nu am avut venituri care sa se incadreze in lege .Apoi m-a pus sa completez o declaratie de retragere asigurare din motivul neincadrarii in lege . Apoi am fost trimis din nou la fisc pentru a fi sterse datoriile . Mentionez ca doamna de la casa de pensii a zis, dupa , ca nu mai apar la ei cu nici o datorie si sa ma duc la fisc sa imi stearga si ei . M-am intors la fisc unde mi s-a spus ca la ei tot figurez cu datorii si m-a pus sa fac o cerere sa verifice situatia , la care mi se va raspunde in 45 de zile .Intrebarea este ce fac ? Ca inca nu sunt inca lamurit daca ma de plata? TRebuie sa platesc ? Mai trebuie sa mai fac ceva ? Sunt o confuzie total . Ce as putea sa fac sa lamuresc mai repede situatia ???
E vorba de Casa de pensii nu de sanatate . si am omis sa iau o copie a declaratiei de retragere. Ma duc luni sa o iau . Este posibil sa ma puna sa platesc chiar daca nu am realizat venituri in 2012 doar pentru ca am omis sa depun la casa de pensii suspendarea declaratiei ? :((