avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de pensionare privind acordarea pensiei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de pensionare privind acordarea pensiei de invaliditate(COD PENSIE N22)

Buna ziua m-am pensionat si eu pe caz de boala GRADUL 2 de TBC si care sa vindecat dar am ramas cu o gaura mare an plaman si nu mai am drept de munca .Am facut dosarul de pensionare dupa ce am fost la comisia medicala ,iar zilele trecute mi a venit decizia prin care cei de la CASA DE PENSII PRAHOVA au hotarat ca am dreptul la o pensie de numai 134 ron .acestea sant datele referitoare la vecchime si contributie.Cauza invaliditati ART.68 ALIN.(1)LIT.C)+ART.73 .Varsta la data pensionari 39 ani si 5 luni stagiul de cotizare neesar 14 ani iar eu am 12 aniisi 9 luni si 26 de zile .Nr .total de puncte realezate5.24790 ,punctajul mediu anual 0.16044 din care aferant inndiciului de corectie 0.01050 iar valoarea puntului de pensie 830.2 lei(indice corectie 1.07). STAGIUL an conditii normale de munca 5 ani 7 luni si 11 zile,stagiu aferent perioadelor de incapacitate de munca 7 ani 2 luni si 15 zile .va rog frumos daca puteti sa_mi explicati daa s_a calculat corec aceasta pensie a mea de 134 ron. Am decis sa fac contestatie deoarece cred ca s_a calculat gresit.exista vreo sansa sa mi se mareasca pensia dupa contestatie. VA MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:56, 7 Februarie 2016
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNSURI
Intervenţie moderator

V-aţi înregistrat pe site cu două conturi, geanina04 şi geaninaloredana_mancila, acţiune interzisă de regulamentul de postare. Din regulament:
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Vă rog să vă ştergeţi unul dintre cele două conturi.

Mulţumesc anticipat.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar grad invaliditate iii 51971 51971 Buna seara si La multi ani!.In data de 10.12.2015 am primit decizia ptr.acordarea pensiei de invaliditate gradul III. Aceasta decizie o am pe termen de 1 an de ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gradul 2 Ella2222 Ella2222 Buna ziua. Am primit decizia privind acordarea pensiei de invaliditate in baza Legii nr.263/2010 cuantum de 365 lei. Mentionez ca sunt incadrata gradul 2 ... (vezi toată discuția)