avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere inventar pe SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere inventar pe SRL

Buna ziua,

Am deschis de curand un SRL si am o situatie mai delicata pe care nu stiu cum sa o rezolv legal si juridic.

De-a lungul ultimilor 4 ani m-am ocupat si dezvoltat o stupina fara nici un fel de organizare juridica.Nu am avut productie,nu am vandut nimic. Doar am investit bani in diferite materiale ,utilaje,material biologic (albine).

Anul asta estimez sa fac productie,de unde am si deschis acest SRL ca forma legala sa pot vinde.

Intrebarea mea este, cum pot trece legal investitiile facute de mine ca persoana fizica (nu PFA) pe firma. Eu sunt administrator si asociat.

La materialul biologc nu am acte,deoarece ele se multiplica natural. Pe cutiile de stupi nu mai am factura ca am pierdut-o,nu am dat atentie atunci. Cum as putea sa trec stupii si albinele pe SRL? Trebuie sa le trec pt a avea pe SRL un anume nr de stupi pentru fonduri UE

Va multumesc,

Iulian
Cel mai recent răspuns: Iulian2016 , utilizator 16:37, 10 Februarie 2016
puteti face aport de capital.
Si asta cum se poate face mai exact.

Trebuie ca un evaluator sa faca evaluare cat e valoarea aportului?

Sau fac eu o evaluare?

Din punct de vedere contabil cum se inregistreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Albine la bloc fotbalistul fotbalistul Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti de cativa anisori iar un vecin de-al meu si-a pus de cateva zile un stup, in afara balconului. Imi intra in casa aceste ... (vezi toată discuția)
Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)
Am drepturi am in curtea mea? stupina la vecinul de alaturi alanda alanda Buna ziua, Va relatez pe scurt o problema cu care ma confrunt. Sunt proprietara unei case la tara. Casa are curte, gradina de legume si livada. Ca vecin am ... (vezi toată discuția)