avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general paxum si contabilitatea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

paxum si contabilitatea

Buna ziua , am cont business pe paxum( paxum un serviciu care oferă utilizatorilor o modalitate convenabilă de a efectua tranzacții de comerț electronic , Nu este o banca , este in colaborare cu o banca care emite cardurile) doresc sa stiu daca pot baga pe firma tranzactiile de pe paxum , cu ajutorul extrasului de cont , contul paxum este cont business pe firma . In etras arata , numele firmei , adresa , codu postal , nr cont , de la cine primesti bani , cat primesti , comisionele de retragere etc , mai exact cam totul ca la un extras normal

Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
Alex1234321, utilizator

Alte discuții în legătură

Capital social retras din banca si contul a ramas fara bani CDT85 CDT85 Buna ziua, Mi-am infiintat o firma la sfarsitul anului si zilele trecute am hotarat sa imi retrag capitalul social din banca - 200 de lei - care era intr-un ... (vezi toată discuția)
Vanzari prin moneybokers si paypal - inregistrarea lor in contabilitate. Haotik Haotik Deci am contract cu moneybokers, ambele conturi sunt facute cu datele firmei si pe firma. O sa va dau foarte concret exemplu cu banii care intra si cu ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)