avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presiune apa scazuta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presiune apa scazuta

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un apartament la ultimul etaj, respectiv etajul 4. Dupa ce m-am mutat am descoperit ca sunt probleme cu apa, respectiv- nu este presiune niciodata si deseori nu mai curge deloc, nici apa calda nici apa rece. Pe langa disconfortul creat de lipsa apei , ma tem pentru centrala termica si masina de spalat. Am anuntat aceasta problema la asociatia de care apartin , insa fara nici un rezultat, doar promisiuni ca o sa se rezolve situatia (cam 5 luni de promisiuni).Am inteles de pe la vecini ca s-ar fi facut ceva modificari la tevi prin apartamente sau pe la subsol. Intrebarea mea este : CINE AR TREBUI SA REZOLVE ACEASTA SITUATIE, CA SA POT BENEFICIA SI EU DE RETEAUA DE APA LA FEL CA CEILALTI LOCATARI ? ASOCIATIA DE PROPRIETARI ARE VREO OBLIGATIE IN ACEST CAZ? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: dianadaiana , utilizator 21:42, 20 Februarie 2016

Sesizati oficial presedintele de asociatie cu problema cu care va confruntati
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
Adriantot, moderator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blindare coloana teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos un raspuns la urmatoarea situatie \" _locuiesc intr-un bloc de 4 etaje,la et 2. -pe coloana mea toata lumea are centrala ,deci ... (vezi toată discuția)
Aș putea constrânge cumva asociația de proprietari ca să-mi schimbe țeava de apă pe tronson? stau la etajul 9/10 și, din păcate, presiunea apei este catastrofală weekman weekman Bună ziua! Cum aș putea cumva să constrâng asociația de proprietari să - mi schimbe țeava de apă pe tronson. Stau la etajul 9/10 și din păcate ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie sanitara...probleme cu vecinul, stres ,nervi...ajutor! lucica3 lucica3 Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema:stau la bloc la etajul 1;de citva timp miroase oribil la baia mare si mica...a canal..si gasesc si nivelul ... (vezi toată discuția)