avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită INVOCARE PERIMARE IN TIMPUL JUDECARII CONTESTATIEI LA ...
Discuție deschisă în Executare silită

INVOCARE PERIMARE IN TIMPUL JUDECARII CONTESTATIEI LA EXECUTARE

Buna ziua,
In timpul judecarii contestiei la executare am solicitat instantei sa constate ca de a lungul judecarii cauzei a intervenit PERIMAREA EXECUTARII SILITE. Executorul judecatoresc a incheiat un proces verbal de sechestru pe un camion care nu mi mai apartinea dar era inca pe numele meu. Am informat executorul judecatoresc ca acel camion nu imi apartine chiar in ziua in care mi a fost comunicat procesul verbal de sechestru, cu dovada aferenta.
La 3 luni dupa(cand am realizat ca a intervenit perimarea), am invocat in fata instantei de fond, faptul ca a intervenit perimarea executarii silite, depunand la dosar copie dupa somatie si proc verbal de sechestru.
Instanta a constatat ca acele acte de executare silita nu sunt valabile, dar nu s-a pronuntat asupra PERIMARII asa cum i am solicitat.
Este acest lucru un motiv de apel? Mentionez ca momentan lucrez la motivele de apel si mi ar fi de foarte mare ajutor un raspuns. Cu stima
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
ancut75, utilizator
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 20:51, 24 Februarie 2016
multumesc frumos, asta am si facut, sper sa fie ok, ideea era ca perimarea nu a fost invocata cand am formulat contestatia la executare ci am invocat in fata instantei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)
Perimare biancca biancca Buna ziua. O executare silita inceputa in 2012 , care a incetat din cauza insolvabilitatii, mai poate fi reluata acum sau este perimata? Recent am inceput ss ... (vezi toată discuția)
Cerere staruinta, dupa 10 luni Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. Un creditor a cerut incuviintarea executarii in ianuarie 2012, in februarie executorul bancar zice ca se va face executarea prin orice modalitate, ... (vezi toată discuția)