avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie si fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie si fara plata

Buna ziua,

Urmeaza sa nasc in la mijlocul lunii august 2016. In anul 2015 septembrie am avut toata luna in fara plata, octombrie in jur de 8-9 zile de fara plata si noiembrie tot cam asa, decembrie am avut 5 zile. In situatia de fata voi avea indemnizatie sau nu? Si daca da, cum se calculeaza? Se pot aduna salariile si impartite la 12 luni?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: crs297 , utilizator 13:48, 13 Mai 2016
Deocamdata Camera Deputatilor nu a legiferat propunerile de modificare a OUG 111/2010.
dar cum ati interpreta aceasta viitoare lege (daca trece de camera dep)? Se pot lua in calcul veniturile dinainte de luna septembrie si se ignora lunile fara venit?
Din link-ul prezentat de dvs. nu reiese ca se modifica conditia ca in toate cele 12 luni sa existe venituri.
Buna ziua,
Cu noua ordonanta pot beneficia de indemnizatie daca din cele 12 luni cu venit 5 luni am si zile de fara plata? Conteaza sa fi avut venit in aceste 12 luni si la veniturile respective se face medie?

multumesc
Depinde de numarul de zile de CFP pe fiecare luna ..spuneti-ne excat care a a fost numarul acestora pe luna respectiva.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Bettyp Bettyp Buna ziua ! Sunt angajata din 15 septembrie 2014 si urmeaza sa nasc in septembrie 2015 ( data probabila a nasterii 23 sep ), daca nasc intre 1-15 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului mihaelalluta mihaelalluta buna,eu sunt insarcinata in 7 luni si sunt angajata de la data de 16 octombrie 2014 si ar trebui sa nasc pe 30 septembrie 2015.deci ladata nasterii nu as avea ... (vezi toată discuția)
Daca sunt angajata din septembrie 2014 si nasc in august 2015, beneficiez de indemnizatie? marinabety marinabety buna seara, as vrea sa stiu va rog, daca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului daca sunt angajata din septembrie 2014 iar eu nasc in ... (vezi toată discuția)