avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cost estimativ sistem video asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cost estimativ sistem video asociatie proprietari

1. Care ar fi costurile estimative pentru achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video compus din 4 camere pentru supravegherea spatiilor comune de intrare intr-un bloc?
2. Este necesar si un contract de mentenanta lunara cu firma care instaleaza sistemul video? Care ar fi costul acestui contract?
3. CUm se inpart cheltuielile pentru sistemul video, pe CPI sau pe nr de apartamente?
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
cyan, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:53, 1 Februarie 2017

Unii dintre noi s-au uitat la prea multe filme americane.

Sunt situatii unde nu nu ai voie sa montezi camere video - cabine de proba, grupuri sociale, cabine de dush...
Daca esti pe casa scarii, inseamna ca mergi si pe cota parte indiviza care imi apartine. Intrebari dintr-astea stupide au mai fost si au sa mai fie atata timp cat ai impresia ca daca te filmeaza cineva iti si fura parpalacul de pe tine... In fine, nu pot sa cred ca daca mama ta, prietena sau sotia este agresata fix in holul de la intrare unde totul este inregistrat de catre o camera si in max. 1-2 ore, pe baza inregistrarii "organele abilitate" depisteaza agresorul - o sa-ti para rau...!
Se stie ca spatiul este protejat video, chiar tre' sa pui asemenea avertizari peste tot si o sa fim aparati de tot felul de neispraviti.
Asa poate fiecare sa inteleaga ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal...

Iata, la mine nu se mai "usureaza" nimeni in lift. Era unu' care o facea asa de-a dracu... Ei de la montarea acestor camere, merge acasa si foloseste toaleta. Cum dracu'? I-a pierit pofta asa dintr-o data? Si asta nu-i nimic. Lucrurile s-au linistit de-a binelea, nu mai scrie nimeni pe pereti, nu se mai sparg geamuri, avizierele, becurile si toate alea stau la locul lor si chiar nimeni nu se mai supara de prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum mai pretin unii mi simandicosi. de prelucrat suntem, chiar fara sa stim - daca asatva incalzeste cu ceva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere lavinia_stoica lavinia_stoica Buna ziua! De circa 10 zile au fost montate la intrarea in scara blocului (in exterior), la parter si la fiecare etaj ( linga usile lifturilor) camere de luat ... (vezi toată discuția)
Camere video pe holurile blocului! pot monta camere video pe ... usernew2021 usernew2021 Camere video pe holurile blocului! Pot monta camere video pe holurile blocului la etajele superioare strict pentru siguranta si protectie? Tin sa precizez ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere! ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua, locuiesc intr-un complex nou de blocuri. Asociatia doreste instalarea camerelor de supraveghere in complex. Conform GDPR, daca nu ma insel, si ... (vezi toată discuția)