avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Banări Ban zxc1
Discuție deschisă în Banări

Ban zxc1

Utilizatorul este banat o luna pentru incalcarea repetata a pct. 3.3. din Regulament care interzice deschiderea de multiple topicuri cu acelasi subiect. Refrazarea nu le face inedite.

De asemenea, utilizatorul este sanctionat pentru incalcarea prevederii care interzice acuzele publice la adresa moderatorilor si recomanda contactarea administratorilor daca cineva se simte nedreptatit sau abuzat.

17 martie 2016
Userul este banat definitiv pentru utilizarea de conturi clona (aass & ana_1) in timpul suspendarii.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Avertisment user @aidu. andreigrigoriu andreigrigoriu Utilizatorul aidu primește din nou avertisment pentru postarea repetată a unor întrebări asemănătoare. Îi repetăm, Regulametul forumului ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana stanoiu stanoiu Buna ziua, Dupa moartea mamei am cerut sa fie dezbatuta mostenirea. La dezbaterea mostenirii m-am confruntat cu urmatoarea situatie. Sora mea are o chitanta ... (vezi toată discuția)
Ban definitiv user gabrielaandrei Admin Admin Userul gabrielaandrei este banat definitiv pentru jigniri repetate la adresa moderatorilor și ignorarea Regulamentului de postare în forum care prevede ... (vezi toată discuția)