avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie temporar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie temporar

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:

Un angajat vechi va fi promovat pe o alta functie. Deocamdata, se doreste ca promovarea sa fie temporara, ca un fel de perioada de proba in functia respectiva (pentru cateva luni). Daca lucrurile merg bine, angajatul va ramane pe noua functie. Daca insa merg prost, ar trebui sa revina in functia inferioara (fara suparare).
Din pacate, nu stiu cum se va reflecta aceasta schimbare temporara (potential permanenta deocamdata) in cartea de munca, cim, acte aditionale.
Se poate face si inregistra la ITM o modificare a functiei doar temporar?

Daca da, atunci cum se procedeaza la expirarea perioadei in caz ca:
- dorim schimbarea functiei definitiv?
- cum se face revenirea la functia initiala?

Daca nu se poate modifica functia temporar, stiti cumva alte solutii?

Va multumesc mult!
smeagull:

Inca odata toata stima pentru modul profesionist in care gandesti si lucrezi !
:bow:
Doamna Gratiela,
Sunteti o muza intru profesionalism, si cred ca s-a...luat :)
Sarut mainile pentru aprecieri!
Act aditional de schimbare functie urmat de act aditional de schimbare functie inapoi , nu inseamna act aditional de schimbare functie pe durata determinata. In mod cert.
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba ginnyy ginnyy Unui salariat i s-a oferit interimar, de proba, (maxim 90 zile) o functie superioara celei pe care o detinea. Trebuie sa fac aditional in care se stabileste ... (vezi toată discuția)
Nedeterminata / determinata ginnyy ginnyy 1.Pot incheia act aditional la un contract de munca pe durata nedeterminata prin care modific contractul intr-unul pe durata determinata? (fiind vorba si de o ... (vezi toată discuția)
Fisa post legislatia muncii Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-o companie multinationala in baza unui CIM si a unei fise de post, avand functia de manager de lucrari, pana cum ... (vezi toată discuția)