avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... neacordarea unei expertize grafosopice sesizarea cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

neacordarea unei expertize grafosopice sesizarea cedo

Am depus o plangere penala pentru fals in inscrisuri oficiale si am invocat ca acest document nu este semnat de catre persoana abilitata pentru a indeplini conditia de fond si forma. Am solicitat audierea persoanelor indicate in plangerea penala si am indicat chiar si obiectivele expertizei .
Procurorul de caz fara a audia nici o persoana din cele indicate de catre mine si fara sa dispuna expertizarea semnaturii defaimate de catre mine, a clasat plangerea. Am atacat la procurorul ierarhic superior si a mentinut prima solutie. Am depus plangere la judecatorul de camera preliminara si mi-a fost respinsa ca fiind nefondata.
Ce pareri aveti am avut parte de un proces echitabil ?
Exista sanse ca cererea sa fie admisa la cedo?
Daca aveti cunostinta din jurisprudenata cedo va rog sa imi dati cateva exemple pentru spete asemanatoare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:48, 4 Martie 2016
Stimat forumist @FRD,

Nu se poate da un diagnostic medical profesionist cu privire la o afecțiune gravă, în lipsa analizelor și tot astfel nu se poate da un calificativ asura admisibilității cererii dvs, fără a se cunoaște dosarul.

Adică se poate, dar ca simplă vorbă, nicidecum ca sfat juridic de urmat. Iar discuțiile fără fond nu sunt utile nimănui și, tocmai de aceea , nu sunt încurajate de Forumul Avocatnet.

Din acest motiv nu pot fi decât de acord cu dl. @tgeorgescu.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la aparare FRD FRD In cazul in care am sesizat parchetul cu o plingere penala pentru fals in inscrisuri oficiale iar acestia nu m-au chemat ca parte vatamata sa mai imi i-a inca ... (vezi toată discuția)
Care e calea de atac? Just-drept Just-drept Cineva din familie a avut un proces la Curtea de Apel, judecat de catre judecatorul de camera preliminara. In urma judecatii, judecatorul a respins ca ... (vezi toată discuția)