avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doua dosare penale in acelasi timp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doua dosare penale in acelasi timp

Buna ziua ! cum sa incep pe data de 24 decembrerie in jurul orei 05:20 am fost oprit de catre un echipaj de politie urmand sa fiu dus la sange avand o alcoolemie de 0.58 in aerul expirat . permis retinut , dovada fara drept de circulatie . nici in ziua de azi nu stiu exact ce se intampla cu cazul pentru alcool . pe data de 10 februarie am fost oprit de catre alt echipaj , dus la sectie declaratii , conducere cu permisul suspendat . ce pot face in aceasta situatie ? cele doua dosare vor intra in aceeasi oala , adica gen la promul imi iau suspendare si al 2 lea in agraveaza fiind executare ? sunt in necunostinta de cauza ! multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: bogdanmrg , utilizator 22:33, 3 Martie 2016
Daca aveti inspiratia sa va angajati avocat puteti ajunge la o pedeapsa cu suspendare.
Daca nu sunteti inspirat Dumnezeu stie ce se va intampla...
Infractiunile sunt concurente si se aplica regula de la concursul de infractiuni, nu e obligatoriu ca pedeapsa rezultanta sa fie cu executare.
am inteles , deci pot sa stau putin mai liinistit ! multumesc
Da, puteti sta linistit.
Aveti sanse mai mari la o pedeapsa cu suspendare decat la o pedeapsa cu executare in mod normal.
Bun , am inteles asta! Si sa zicem ca voi lua suspendare an si ceva , cand voi avea dreptul la permis , sau mai exact dupa cat timp si ce proceduri trebuie urmate pentru a recupera permisul ? multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)
Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)