avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Transfer impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Transfer impozit auto

Buna ziua sotul si-a schimbat buletinul in 2.03.2011 adresa fiind la rural el pana in 2012 inclusiv a platit impozitul auto in Brasov in mediu urban,am cerut transfer dosar anul acesta in 25.01.2016 acesta ajungand la primaria teliu in mediu rural.Dupa multe demersuri am fost anuntata de cei de la primarie ca sotul trebuie inregistrat cu data de 2.03.2011,iar el trebuie sa achite si majorari in valoare de 171lei din data 2011 pana in prezent,lucru ce nu mi se normal daca eu in anul 2011-2012 am achitat la Directia Fiscala Brasov impozitul auto.Mentionez ca nu mi se pare normal ca atunci cand iti schimbi buletinul sa nu fi anuntat de cei de la primarie ce obligatii ai.Ce putem face?Va rugam ajutati-ne.
Cel mai recent răspuns: retevoescugheorghe , utilizator 07:03, 5 Octombrie 2022
Am domiciliul în Micești jud.Arges. vreau să cumpăr un autoturism de la un proprietar din Girbou Jud. Salaj. Dar după transcriere, doresc sa.o înmatriculez tot pe Salaj. Este posibil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina platit de doua ori!!!! vioichim vioichim buna ziua .in anul 2010 mi-am schimbat buletinul de la oras la sat dar masina a ramas pe oras , am platit impozit pe ea ,sant la zi cu impozitul iar acum cand ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata impozit masina Monica H. Monica H. in 2007 am cumparat o masina...in 2008 m am casatorit si mi am schimbat domiciliul....intrebarea mea este: unde platesc acum impozitul pt masina??? la primaria ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)