avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract in timpul concediului fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract in timpul concediului fara plata

Buna ziua,

Am o intrebare, daca un salariat se afla in concediu fara plata pe o perioada de o luna de zile, i se poate inceta contractul cu acordul partilor in timpul concediului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CATALENA , utilizator 15:48, 10 Martie 2016
Va multumesc frumos pentru timpul acordat, si va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare preaviz minim obligatoriu gabi.b gabi.b Care este perioada minima de preaviz la care poate fi obligat un salariat incadrat ca muncitor si care si-a depus demisia in baza art. 55 lit. b (acordul ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre depunere demisie si incetare cim cu acordul aprtilor art 55 litera b valentina370 valentina370 Buna ziua lucrez de 3 ani intr-o companie. Doresc sa inchei CIM si mi s-a spus de la Res Umane ca e preferabil sa inchei CIM cu acordul partilor art 55 ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 monik monik buna ziua. legea 76 se aplica numai concedierilor colective sau si celor individuale? cazul meu este incetarea CIM prin acordul partilor si doream sa stiu cum ... (vezi toată discuția)