avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina

am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o persoana fizica cum o pot inmatricula acum tiinand cont ca nu pot da de aceea persoana
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 11 Martie 2016
Prin act de mana se intelege un contract de vanzare cumparare sau o chitanta de mana?
Este greu de aoreciat daca veti reusi sa o inmatriculati atata timp cat nu aveti toate documentele necesare inmatricularii. Vanzatorul nu v-a prezentat un act care sa dovedeasca ca era proprietarul masinii sau daca avea vreo imputernicire sa o vanda. Ar fi trebuit sa fie reprezentantul Elviscris srl. Masina a fost cumparata din targ sau din anunturi de pe net?
Cautati ultimul proprietar din acte, mai precis ultima firma din CIV si incercati sa faceti actele direct cu el.
Daca in CIV si talon este doar Polisano inseamna ca Evilcris nu a inmatriculat masina.
Este posibil ca Evilcris sa fie firma celui care v-a vindut masina dar daca este asa atunci vinzatorul trebuia sa va prezinta dovada ca este reprezentantul legal al firmei si sa vi-o vinda cu factura si nu cu un act de mana.

Am cautat pe net si am gadut ca Evilcris este o firma din Targoviste care vinde masini prin targul Autovit din Bucuresti. Daca este firma trebuia sa va dea factura.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2016
cyan, moderator
Va confruntati cu situatie delicata,deoarece
1-am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o persoana fizica
2-pe spatele talonului scrie ca este instrainata catre evilcris srl
Daca dv ati cumparat bunul mobil de la persoana fizica,care nu a pus la dispozitie certificat fiscal si care nu este titular pe talon,evident vanzatorul nu a inmatriculat vehiculul pe numele lui si nu va putea prezenta certificat fiscal
Ce fel de contract de vanzare cumparare ati incheiat in lipsa certificatului fiscal?
Cum ati incheiat document de tranzactionare vehicul in lipsa fisei de rol fiscal?
Nu puteti solutiona decat direct cu ultimul proprietar care este consemnat in cartea de identitate si pe talon
Sau mai puteti sa actionati in instanta vanzatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism tiberiussly tiberiussly Doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica care la rindul ei a cumparat aceasta masina la o licitatie publica de la un SRL. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se poate rezolva situația unei mașini vândute fără finalizarea procedurii? Mgsgeorge Mgsgeorge Va salut cu deosebit respect , va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei situații create in urma abuzului de încredere cu buna știință si direct ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie cand cumpar o masina trecuta pe firma ca sa fiu sigur ca pot sa o trec pe numele meu? cadavru cadavru BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS IMI PUTE TI SPUNE SI MIE CE ACTE IMI TREBUIE? CAND CUMPAR O MASINA CARE IN CARTE E TRECUTA PE FIRMA?SA O TREC PE NUMELE MEU DAR SA FIU ... (vezi toată discuția)