avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intrebare:
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intrebare:

buna seara...as dori sa primesc si eu un raspuns cu privire la greseala pe care am facut-o,si anume ca am fost nevoit din motive personale sa ma urc la volanul masinii personale constient de faptul ca infaptuiesc o greseala majora si avand o imbibatie alcoolica de 0,72 mg alcool pur in aerul expirat.Evident ca la un moment dat am fost oprit de un echipaj de politie cerandu-mi actele si punandu-ma sa suflu in etilotest nu m-am impotrivit ,dar vazand alcolemia care o aveam am mers sa mi se recolteze probe de sange ,iar ajunsi la spital am refuzat probele de sange.
Apoi s-a intocmit dosar penal pe numele meu,si as dori din suflet sa mi se raspunda si mie la aceasta intrebare si anume ce se va intampla in continuare,cat voi avea permisul de conducere suspendat si pe cata perioada trebuie sa astept pana as putea sa-l redobandesc ?Avand in vedere ca nu am mai avut nici o pb cu legea si nici o abatere sau amenda si fiind prima abatere de genul acesta pe intreaga perioada cat am detinut permisul....va multumesc..:(
Cel mai recent răspuns: costinbeny , utilizator 21:49, 11 Martie 2016
multumesc inca o data domnul razvan pt amabilitatea dumneavoastra de a ma informa si a-mi rasp la intrebari totusi daca nu sunt prea insistent cu o ultima intrebare adresata in mod direct dumneavoastra decizia definitiva cam in cat timp se poate lua de catre procuror sau judecator?....pt ca va spun sincer eu am fost retinut acum 2 sapt in trafic si regret enorm greseala pe care am comis-o dar totusi ,sper sa nu am o suspendare prea mare pt a putea redobandi permisul ...ar putea fi o suspendare de pana la 1 an sa zic iar apoi sa pot sustine iar un examen de obtinere a permisului???va multumesc mult si va doresc o seara placuta:)
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2016
costinbeny, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta ... Mlv07 Mlv07 Buna seara , Noaptea trecuta am fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice ,la etilotest am avut 0,50. In drum spre spital ptr recoltare probe de ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pentru conducere sub influenta alcoolului. Soamz Soamz Buna ziua, Prietenul meu a fost prins in timp ce conducea sub influenta alcoolului. Pentru o concentratie de 0.46mg/in aer expirat, fara sa fie dus la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului elaorlea elaorlea Buna seara, Am si eu o intrebare....In data de 8.06.2014 am fost oprit de Politia rutiera pentru un control de rutina. Am fost depistat cu o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)