avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari

Buna ziua,

Partaj, ultimul termen s-a numit "amana pronuntarea", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma sa fie depuse concluziile partilor sau "Pledoaria finala" cred ca se mai numeste. Avocatii ambelor parti au depus concluziile, iar la data termenului s-a amanat pronuntarea cu o saptamana.

Desi l-am solicitat pe avocat sa imi arate concluziile inainte de depunere, n-a facut-o. Le-am vazut mai tarziu si as dori sa completez, adaug unele aspecte din concluziile dansului.

Intrebarea este: mai pot face asta?
Cel mai recent răspuns: Sergiu92 , utilizator 19:46, 22 Martie 2016
Revin doar in ideea ca va fi util vreodata si altora: am depus concluziile si au fost acceptate. Daca judecatorul le-a citit, tine cont de ele sau nu... asta n-am de unde sa stiu.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sake sake Buna ziua! Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur. La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)
Va fi ultimul termen sau instanta va mai da inca un termen pentru punere de concluzii ? oanaportar oanaportar - la urmatorul termen de judecata intr-un proces penal vor fi audiati ultimii martori. - acest termen va fi si ultimul din dosarul penal ? sau se va mai ... (vezi toată discuția)