avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... RECLAMATIE INSPECTORAT SCOLAR
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

RECLAMATIE INSPECTORAT SCOLAR

Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ”I-AM ABUZAT PSIHIC SI FIZIC, CU VANATAI PE CORP, COPILUL DIN CLASA I”. EU NU AM FĂCUT ACEST LUCRU, MAMA ELEVULUI DORIND SA SE RAZBUNE PE MINE, PENTRU CA AM POFTIT-O AFARĂ DIN CLASA, DEOARECE ISI PERMITEA SA INTRE IN ORICE MOMENT, IN TIMPUL ORELOR, UNEORI MANIFESTANDU-SE URAT SI AVAND UN LIMBAJ VULGAR, IN PREZENTA ELEVILOR... DOAMNA IN CAUZA ARE RECLAMATII SCRISE LA ADRESA MAI MULTOR PERSOANE DIN SCOALA, AMENINTAND CA MAI URMEAZA SI ALTII... DE FAPT, CU ASTA SE OCUPA...LA NIVELUL SCOLII, COMISIA DE CERCETARE DISCIPLINARA, CARE S-A OCUPAT DE CAZUL MEU, A STABILIT, CONFORM PROCEDURILOR LEGALE, CA NU MA FAC VINOVATA DE ACELE ACUZATII, IAR CEEA CE SPUNE DOAMNA NU SE VERIFICA. TOTI CEILALTI PARINTI AI CLASEI AU AVUT NUMAI CUVINTE DE LAUDA LA ADRESA MEA, NU A RECLAMAT NICIUNUL CEVA URAT DESPRE MINE SI M-AU SUSTINUT, LUCRU CONSEMNAT INTR-UN PROCES VERBAL, DAR SI IN CHESTIONARELE SPECIFICE APLICATE. MAMICA RESPECTIVA NU ESTE MULTUMITA DE REZULTAT, A MUTAT COPILUL LA ALTA SCOALA SI AMENINTA CA MERGE MAI DEPARTE... CE URMEAZA SA SE INTAMPLE ”MAI DEPARTE”, CUM SPUNE DANSA? MENTIONEZ CA NU AR TREBUI SA EXISTE PROBE PALPABILE (MEDICINA LEGALA) IN LEGATURA CU ABUZURILE MENTIONATE, PENTRU CA NU AM SAVARSIT ACESTE FAPTE... POATE SA MA DEA IN JUDECATA FARA PROBE? COPILUL DANSEI ERA AFECTUOS CU MINE, COMUNICAM, INVATA FOARTE BINE, ESTE FOARTE RESPECTUOS... NU AM AVUT PROBLEME CU EL, DECAT O SIGURA DATA, CAND MI-AM PERMIS SA IL ”ABUZEZ PSIHIC”, FACANDU-I O SIMPLA OBSERVATIE CA NU ARE ECHIPAMENTUL PENTRU SPORT LA EL... CE MA SFATUITI?
Bună ziua. Sunt mama unui băiețel de 12 ani în clasa a v a C la școala nr 36 și este lovit de toți colegii din clasă,batjocorit și au ajuns chiar să îi arunce și hainele în coșul de gunoi. Am vorbit și cu D-na Diriginta dar nu sa luat nici o măsură în legătură cu această problemă. As dori să îl pot muta la altă școală cât se poate de urgent ptr ca îl va aduce în stare sa nu se mai ducă la școală din cauza lor. De multe ori mi-a zis ca el nu se va mai duce la școală ptr ca numai poate indura acest comportament de la ceilalți colegi. Va rog să mă îndrumați unde as putea sa mă duc sa rezolv problema. Sunt o mamă singură care cresc 2 copii și nu știu ce sa mai fac. Nu vreau sa abandoneze școala din cauza copiilor.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Alexandru Elena Raluca, utilizator
Buna seara,am sa fiu un pic mai scurt la discuție...incep prin a va comunica ca fiul meu elev in clasa a VI a B. la Scoala M.Sadoveanu nu a primit manuale școlare de la inceputul anului școlar 2019,asta pentru că în fiecare an se schimba ediția, pentru afacerile celor interesați să faca bani din asta si ,,erori"de toata mândria ,pentru că am cautat manuale de anul trecut si nu sunt valabile ca aveau greseli de tot felul,asa ca ....e greu sa i-ti faci temele fără cărti, ce sugestie i-mi dati?
Nu ati discutat situația manualelor cu dirigintele, profesorii? V-au dat explicații? Ceilalți elevi după ce manuale învață?
Bună ziua ajutați mă și pe mine vă rog dacă mai pot face ceva Doamna Diriginta a fetiței mele mi a chemat copilul la serbare am trimis-o pe Mama mea eu fiind la muncă să râdă de ea de față ,cu copiii ,părinți ,că a rămas repetenta are la 4 materi corigenta muncim toți dabea am putut o aduce la școală nu e aproape școală ,cu pandemia ,cu totul nu mam ocupat eu de ea am și eu vina mea dar diriginta e și la biologie tot ea și ceilalți profesori sau vb între ei nici pe vară nu sau mulțumit să o lase a rămas direct repetenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
O chestiune legata de liceu maestrulvlad maestrulvlad In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un ... (vezi toată discuția)