avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... politist de la judiciar suspectat pentru tergiversarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

politist de la judiciar suspectat pentru tergiversarea cercetarilor

Buna,
Unde trebuie sa ma adresez in care politistul de la judiciar amana sa intocmeasca referatul pentru trimiterea dosarului la procuratura in vederea intocmirii rechizitoriului.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: planoristul , utilizator 08:38, 8 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !
am aflat si alt articol interesant

art. 64 din Legea 304/2004
(4) Lucrarile repartizate unui procuror pot fi trecute altui procuror în urmatoarele situatii:
a) suspendarea sau încetarea calitatii de procuror, potrivit legii;
b) în absenta sa, daca exista cauze obiective care justifica urgenta si care împiedica rechemarea sa;
c) lasarea cauzei în nelucrare în mod nejustificat mai mult de 30 de zile.
Aveti dreptate - acel referat trebuia intocmit din luna iunie anul trecut(2015) iar politistul intarzie sa faca acest lucru.Avocatul meu a facut o cerere de urgentare la parchet au trecut cele 20 de zile in care trebuia sa primesc un raspuns conform legii iar ieri am primit un raspuns de la avocat cum ca procurorul de caz a fost in concediul de studii pana pe 04. Apr.
Ori eu am inteles tot de aici din acest forum ca in momentul in care un procuror ..... dupa cum urmeaza art. 64 din Legea 304/2004
(4) Lucrarile repartizate unui procuror pot fi trecute altui procuror în urmatoarele situatii:
a) suspendarea sau încetarea calitatii de procuror, potrivit legii;
b) în absenta sa, daca exista cauze obiective care justifica urgenta si care împiedica rechemarea sa;
c) lasarea cauzei în nelucrare în mod nejustificat mai mult de 30 de zile.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata cercetari penale. _Alin_ _Alin_ Am facut o plangere impotriva unei ord. a procurorului. Instanta (jud. de cam. preliminara) mi-a admis plangerea si a trimis cauza catre parchet pentru ... (vezi toată discuția)
Citatie martor kingrusten kingrusten Buna ziua . In primul rand imi cer scuze daca am postat intr-o categorie gresita deoarece nu ma pricep prea mult la chestii de genul. Luna trecuta , doi ... (vezi toată discuția)
Falsuri comise de politist Georgis Georgis Am si eu o intrebare.Ce se intampla cu un dosar penal si cu un invunuit , daca asa-zisul denuntator nu exista, ci mai mult a fost mentionat in pv de seizare cu ... (vezi toată discuția)