Buna Ziua
Numele meu este Stefan si sunt administratorul unei societati din Braila. Problema mea a aparut acum o luna cand contabila a incercat sa depuna bilantul firmei, acesta fiindu-i respins intru-cat firma figura in insolventa din august 2007 fiind declarata in monitorul oficial pe motiv ca nu a fost nimeni la sediul firmei in momentul in care au avut o actiune de curatare a societatilor abandonate dupa cum s-au exprimat cei de la finante .
Din 2006 si pana in iunie s-au depus toate declaratiile, s-au platit impozite, s-a schimbat administratorul, am solicitat certificat fiscal, am facut angajari, am luat linie de credit - nu a fost nici o problema .
Am fost plimbat din birou in birou aproape o saptamana am solicitat audienta - nu a fost posibil - ce pot face in aceasta situatie, cui ar trebui sa ma mai adressez sa pot functiona din nou legal
Multumesc
Este primit Dl. Stefan !Sa aveti bafta !
Si imi doresc sa nu uitati sa ne dati de stire din cand in cand in ce stadiu al rezolvarii problemei sunteti.;)
Insolventa se declara numai de tribunalul Braila, asa ca ar fi indicat sa verificati si la tribunal daca aveti vreun dosar de faliment depus acolo. Daca aveti, apelati la un avocat din orasul dvs care sa incerce sa rezolve aceasta problema, daca firma nu este in insolventa si daca hotararea nu a ramas irevocabila.
daca s-a dispus inslolventa si exista sentinta in acest sens nu se poate face nimic. cred ca aveti o problema grava. va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat.credit pe firma in insolventa este posibil sa atraga raspunderea penala a administratorului.
ar trebui sa cautati pe site-ul portal.just.ro la sectiunea braila, "tribunalul braila", "dosare" si cautati dupa denumirea societatii sau pe site-ul "buletinulinsolventei.ro" si cautati dupa CUI.
Puteti cauta si pe recom.ro dupa denumirea firmei si verificati starea fimrei (daca scrie "in functiune" e ok, daca nu va scrie probabil "insolventa").
succes
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Intrebare
walterionescu
Acum un an am primit hotararea judecatoreasca de inchidere a firmei , au trecut cele 3 luni pentru numirea lichidatorului .
Intrebarea mea este - se poate ... (vezi toată discuția)