avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren intravilan de primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren intravilan de primarie

Buna ziua . am o gradina in intravilan pe care e construita o casa de catre bunicii mei din 1954. de atunci familia mea o foloseste si plateste impozit la primarie .mai mult aceea gradina este trecuta in TITLU DE PROPRIETATE .acum am aflat ca aceasta gradina unde este si casa mea a fost cumparata de catre vecinul meu de la primarie . prin act de vanzare cumparare intre primarie si el . Primaria nu m-a instiintat de aceasta vanzare a spus ca a publicat in monitorul oficial .lucru ce eu nu am stiut .crezand ca e de drept a mea din moment ce e trecuta in titlu de proprietate din 1998 si e locuita si lucrata de familia mea din 1954. Acest vecin a dobandit terenul fara titlu dupa 1989 si si-a construit casa in 1997 iar acum a cumparat gradina lui de la primarie impreuna cu gradina mea .mentionez faptul ca gradina mea este trecuta in titlul de proprietate al meu dar inca nu era intabulata la cadastru ,am numar de casa din 1954 si tot de atunci platesc impozit . acum vecinul spune ca si el plateste impozit pe gradina mea .VA ROG sa-mi dati un sfat unde trebuie sa merg sa rezolv problema .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: danunciu , utilizator 19:01, 16 Aprilie 2016
Din pacate va trebui sa va juecati cu vecinul dvs.
O actiune in revendicare; se vor compara titlurile e proprietate.
vecinul nu are titlu de proprietate ,eu am titlu de proprietate din 1998 .vecinul are un contract de cumparare intre el si primarie din 2009.primaria nu a verificat ca aceasta gradina are titlu de proprietate nu a verificat hartile sau la fata locului si a semnat cererea vecinului care a cerut vanzarea gradinii sale si a gradinii mele ducand si o schita facuta de un expert cu amindoua gradinile fara sa specifice ca este despartita de garduri fara vsa consemneeze limitele stinga dreapta a declarat ca e a lui intreaga parcela .primarul a semnat fara sa verifice .
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
danunciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva? tm06cristi tm06cristi O vecina a facut succesiunea la casa dupa decesul sotului, a venit comisia pentru masurare si au masurat doar casa ,dar vecina intreaba ,,nu masuratii si ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren de la primarie dean1977 dean1977 Am o casa pe care au cumparat-o parintii inainte de 1989.Pe CF apar proprietari pe casa,dar terenul casei si gradina sunt in proprietatea statului roman,pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire ,drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua...am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat...parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren de al bunicii ... (vezi toată discuția)