avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Scrisoare Cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Scrisoare Cedo

In septembrie 2015 avocatul a trimis sa se judece la Cedo dosarul meu .
Intrebarea este ce acte trebuie sa cer avocatului ca sa verific in ce stadiu este dosarul meu civil.
Avocatul afirmand ca a trimis la Cedo aceasta scrisoare prin Posta Romana.
Avocatul a trimis de pe adresa biroului de avocatura personal.
Care este termenul de asteptare si ce trebuie sai cer avocatului ca sa fiu la curent cu situatia dosarului meu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters461835 , utilizator 12:19, 25 Februarie 2018
Buna ziua am asteptat pana acum in baza avocatului cu care mai am un proces cu o alta situatie pentru asistenta juridica in plus de cea de la CEDO. Problema este ca avocatul nu colaboreaza nu raspunde la telefon sms si email. Va rog sunt disperat ce pot face in acest caz ? :angry: Va rog din suflet sa ma ajute cineva ca nu mai am mult si imi pleaca creierii de suparare ..... situatia cu Cedo e de 1 an si jumatate si nu am nici un nr de protocol de scrisoare cu recomandata de primire deoarece mi sa spus ca nu poate sa imi dea deoarece totul este la adresa avocatului iar cu celalt proces am achitat integral asistenta juridica si am fost la arhiva si nu exista nici un proces pe rol . :angry:
Sunteti sigur ca respectivul e avocat? Ca a fost tarasenia cu Baroul Constitutional si a reiesit ca membrii sai nu sunt avocati. Sau e pur si simplu un escroc.
Cum pot sa verific acest lucru ma puteti indruma. Multumesc
Intrebati la baroul in care ar trebui sa fie inscris. Dar nici asta nu e concludent, ca si eu pot sa sustin ca as fi avocatul cutarica (nume real), daca nu arat cartea de identitate n-au de unde sti bizonii ca nu sunt persoana care pretind ca sunt.
Buna ziua am și eu o întrebare legată de o scrisoare către CEDO formulată de un avocat și expediata cu număr de înregistrare , numai că este o luna și câteva zile și nu sa primit nici un răspuns ... El a spus că-mi trimite poza cu numărul de confirmare dar nu a primit nimic este posibil sa nu fi făcut cererea? Deși el spune ca da a făcut-o ... Mi-se pare ne serios mă reprezentat și la apel ultima cale de atac speranțe multe dar parca ne sincer și pe dreptatea mia ... Întrebarea este poate dura mai mult de o luna până ajunge confirmarea de primire? Mulțumesc!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Teoretic, avocatul a transmis scrisoare recomandata cu confirmare de primire. in aceste conditii va poate arata confirmarea de primire.
Alte acte nu are nici el (daca nu s-a respins cererea in camera preliminara) si nici nu are de unde sa procure.
Va veni, la un moment dat, o scrisoare in care vor fi cateva coduri de bare si vi se vor solicita, eventual, acte suplimentare.
Termenele la CEDO sunt de ani asa ca nu va impacientati.

Alte discuții în legătură

Lipsa raspuns c.e.d.o geo-vem geo-vem Rog respectos,un raspuns cu privire la o cerere CEDO fara raspuns de peste 6luni,care este procedura ce trebuie urmata in ai cunoaste stadiul ,un nr. de ... (vezi toată discuția)
Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)
Plângere la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy,sunt din Târgu Mureş. Cu deosebit respect mă adresez Domniilor voastre cu următoarea întrebare:din iunie 2005 ... (vezi toată discuția)