avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urmari in cazul unui test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urmari in cazul unui test de paternitate

Buna,
Numele meu este Maria. O sa incerc sa va detaliez cat mai exact situatia in care ma aflu, situatie care poate fi rezolvata cu sfaturi de incredere.
Anul urmator urmeaza sa fac nunta cu un barbat,Pana aici totul e ok,Dar el, dintr-o relatie, mult anterioara ''ar' '' cam avea un copil.De ce ar' si nu are?La varsta de 17 ani a avut o relatie pasajera sa ii spun asa in care a rezultat un copil.Mentionez ca mama era majora, avea 18 ani,La nastere a fost cautat pentru recunoasterea copilului, insa el a refuzat orice fel de responsabilitate,Nu a intervenit deloc in cresterea copilului, care are acum 8 ani,Acum, inainte de nunta, pentru linistea lui cam vrea sa faca testul de paternitate si sa stie la ce sa se astepte pe viitor.Lucru cu care nu sunt intru-totul de acord. As dori sa stiu daca in cazul unui test de paternitate care sunt urmarile, adica ce responsabilitati ii revin, iar in cazul in care nu face testul de paternitate iar copilul cand e mare il cauta care ar fi riscurile la care ar fi supusa familia mea din punct de vedere material? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mariadaya , utilizator 20:23, 14 Aprilie 2016
Multumesc frumos pentru cunostinte, cat si despre sfaturi.Ideea e ca voiam sa stiu din punct de vedere legal la ce sunt supusa.Moral nu este o situatie usoara, nici pentru mine, nici pentru el.Consider ca partea morala cat si linistea noastra incercam sa o materializam noi prin rezolvare, fara implicarea altor persoane. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot contesta paternitatea unui "nepot"? BUNICA2009 BUNICA2009 Buna ziua! as dori sa stiu daca am dreptul sa contest paternitatea unui copil care legal este al fiului meu,dar care provine defapt dintr-o relatie ... (vezi toată discuția)
Drept de paternitate erish erish Este posibil ca un barbat ce afla ca are un copil, sa o oblige juridic in vreun fel pe mama acestuia sa fie de acord cu un test de paternitate, desi mama nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu in ce termeni/conditii un tata isi ... violetaanna violetaanna Buna ziua, As vrea sa stiu in ce termeni/conditii un tata isi poate scoate copilul de pe numele lui. Cineva a ramas insarcinata si parasita inainte de ... (vezi toată discuția)