atunci acela nu este parinte.cand iti folosesti propriul copil ca sa iti pui in practica planurile si interesele meschine nu esti parinte,nu te mai poti numi asa,indiferent ca e mama sau tata.la noi de obicei femeile fac gesturile astea (no affense) pentru ca in 99% din cazuri lor li se dau copiii.abia de vreo 2 ani s-a auzit si la noi de custodie comuna si altele insa va trece mult timp pana poporul de rand va intelege ca e ceva in beneficiul copilului.cat timp vom gand primitiv vor fi mii de cazuri precum al meu in care scumpa mamica isi baga picioarele in tot ce vrea copilul si in tot ce a ales pentru simplul fapt ca poate si ca legea n-o sa-i faca nimic pentru ca e mamica.toate vor bani,bani si iar bani si daca s-ar putea sa n-o deranjezi niciodata cu altceva.iar cand copilul creste sa poata ea spune cu sufletul impacat ca tu ca tata ai fost un ticalos si nu ti-a pasat de copil.in 90% din cazuri asa se intampla,sunt statsitici.si ca rezultat a aparut in sfarsit ceva bun si pentru tatici,alienarea parentala.sa nu mi-o luati in nume de rau,nu am facut referire la dvs ci la situatia in general.
[ link extern ]