avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Divort de comun acord. Problema este ca avem un copil cu varsta sub un an, care este alaptat si amandoi dorim custodia. Ce prevede legea in astfel de cazuri? Mama este cea care s-a ocupat cel mai mult de copil...
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:30, 27 Aprilie 2016
Inregistarile si mesajele indirecte sunt considerate probe? Va multumesc pentru raspunsuri!
Da, pot fi folosite ca probe. Important este ca aceste probe să fie utile cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-parasire domiciuliu conjugal vyo_7878 vyo_7878 Buna ziua.As avea si eu o intrebare.In cazul unei familii,in care sotia inainteaza divortul(sotul nefiind de acord) in urma unei casnicii cu violenta fizica ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nenăscut: mi-l poate lua tatăl lui după divorț, așa cum mă amenință? Cristina.novac Cristina.novac Buna seara! Sunt căsătorită si insarcinata in 4 luni, dorim să divortam iar sotul ma amenința că imi va lua copilul. Mentionez ca lucrez, am locuinta, ... (vezi toată discuția)
Divorț și custodie copil Szabo edith Szabo edith As dori sa mă informați Cum ar trebui sa procedez pentru a divorța și a obține custodia copilului de un barbat care are grave probleme cu alcoolul. ... (vezi toată discuția)