avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de masina si conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de masina si conducere fara permis

buna seara! sper ca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri! o ruda de a mea in varsta de 18 ani a furat o masina si a condus-o fara a avea permis de conducere si in stare de ebrietate. as dori sa stiu in cazul in care el nu are antecedente penale s-ar putea sa primeasca o pedeapsa cu suspendare si daca nu cam cati ani ar primi.se poate face ceva ?
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:40, 13 August 2009
Buna ziua.Varsta ,complexitatea infractiunilor conduc catre real concurs de infractiuni.In lipsa concluziilor organelor abilitate,este dificil a avansa un raspuns general valabil.In baza tuturor probelor,un aparator penalist poate obtine o solutie favorabila.
raluca_andreea a scris:

buna seara! sper ca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri! o ruda de a mea in varsta de 18 ani a furat o masina si a condus-o fara a avea permis de conducere si in stare de ebrietate. as dori sa stiu in cazul in care el nu are antecedente penale s-ar putea sa primeasca o pedeapsa cu suspendare si daca nu cam cati ani ar primi.se poate face ceva ?
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Va multumesc anticipat!

Din ce ziceti risca cam 1,6 luni 2 ani cu executare.
Se poate obtine de un avocat si o pedeapsa cu suspendare, dar nu e chiar simplu.
Eu cred ca poate depinde si masina cui a furat-o si ce marca este.
Fara avocat angajat nu cred ca ii va fi bine.
In prezent e liber sau e arestat?

avocat Claudiu Lascoschi
Ai ca e tare...=D>
Depinde de ce masina a furat...:D
daca e "mertan" poate lua suspendare...daca e "dacie" inchisoare...:)
Sa fim seriosi ...depinde ,de multi alti factori...;)
Buna ziua.Ptr filipstelian.OK,,ca o gluma ,in eventualitatea ca masina "furata "este trabant ,faptuitorul beneficiaza de felicitari,discaunt sau bonus la sanctiune ?
Buna ziua! Da in prezent este liber. Masina era skoda roomster si era noua.Din pacate nu isi permite un avocat...

Alte discuții în legătură

Furt auto Abraham Lincon Abraham Lincon La mine nu este vorba de un furt dintr-un supermarket, ci de un furt auto... sa intamplat ca sa stau in masina proprie si personala, cu cheile in contact cu o ... (vezi toată discuția)
Complice talharie adina.adina adina.adina Buna seara!Va rog daca se poate sa-mi acordati parerea dumneavoastra la urmatoarea problema:3 tineri au batut si furat un taximetrist,ora 22.30 aprox.,in afara ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)