avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba.
Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate intampla,pot scapa cu o amena administrativa?
Am fost pana acum de 2 ori la politie si am semnat cand au venit analizele de la sange si inca o data cand mi-am sustinut prima declaratie.
Va multumesc
Va multumesc domnilor avocati.
Am dat o singura proba de sange pentru ca domnul politist a zis ca nu este obligatorie a doua proba.
Precizez ca nu am avut antecedente nici amenzi de 8 ani de zile de cand am permis de conducere de profesionist,toate gradele.
Va rog sa imi spuneti daca sunt trimis in judecata ce sanse as avea sa pot sa imi iau permisul inapoi,amenda penala,suspendarea pedepsei.
Mi-am angajat si un avocat dar numai dupa ce am fost la politie.
Daca nu aveti 2 probe nu se poate face un eventual calcul retroactiv.
Daca sunteti condamnat la amenda penala permisul se anuleaza, aveti insa sanse la amanarea aplicarii pedepsei. In aceasta ultima varianta in cazul in care instanta nu dispune si obligatia sa nu conduceti pe o anumita perioada de timp, permisul vi se restituie.
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va multumesc.Dar cu amenda penala la cata vreme pot sa iau permisul inapoi?
In 6 luni de la data executării pedepsei amenzii, puteti sustine examen pentru un nou permis.
.......am fostt prins baut la volan ......
Păi mulțumește lui Dumnezeu că ai fost prins!!! că era posibil să te nenorocești pe viață sau mai rău puteai să omori persoane ce nu erau vinovate că un om fără cel mai elementar bun simț se îmbată apoi se așează la volanul unei bombe ce se mișcă zăpăcită în spațiul public punând pe toată lumea în pericol. Sper să-ți anuleze pe viață permisul de conducere și să te califici într-o profesie ce-ți permite să muncești cu sticla de alcool în buzunar.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie ridicata yrys yrys Buna ziua, In cazul in care esti prins de catre politie cu o alcoolemie ridicata la volan, ce risti? Adica, ok, stiu ca legea prevede inchisoarea de la 1 ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Drosu Adriana Drosu Adriana Ce se poate întâmpla dacă m-a prins la volan cu 0.72 in aerul expirat ? (vezi toată discuția)