avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot solicita băncii un extras de cont al defunctului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot solicita băncii un extras de cont al defunctului pe baza declarației de acceptare a moștenirii? Îmi trebuie la dezbaterea succesiunii

Cu o declaratie de acceptare expresa a mostenirii, deci in perioada de optiune succesorala, pot solicita bancii un extras de cont al defunctului de la momentul decesului ?. La deschiderea dezbaterii succesiunii trebuie stabilita masa suc-cesorala deci trebuie sa am aceasta informatie.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniela632 , utilizator 22:04, 16 Octombrie 2019
Va multumesc mult pentru timpul acordat si raspunsul dumneavoastra sincer. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters291019 ContSters291019 Titularii a doua conturi bancare au decedat. Eu sint inputernicita. Ce acte imi trebuie ca sa trec sumele pe numele meu. Trebuie trecute in actul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune: obligatorie in 6 luni de la deces? dona77 dona77 In ianuarie anul acesta a decedat tatal meu; de la Primarie ni s-a spus ca in termen de 6 luni trebuie sa facem o succesiune (si pt asta, sa iau legatura cu un ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)