Buna ziua, vreau sa va "povestesc" si eu necazul meu :(. Sunt angajat la o firma de trasport si coletarie eu am fost avasant in din manipulator in responsabild de tura sef de echipa schimbul III, toate bune si frumoase treba mergea bine pana in urma cu o luna si 7 zile cand sa intaplat o nenorocire, "colegul" de pe motostivuitor m-a tras sub el din nefericire, mai exactam afost calcat de moto stivuitor eu fiind cu spatel el la fel , problema e ca am fost dus la spital dureri operati pe scur sunt externat dar cu probleme foarte mari , ce sa vezi in spital dupa 7 zile mai exact 14.04.2016 a venit responsabilul firmei cu o foaie care trebuia sa o completez pentru ITM cum si ce sa intamplat, am completat am spus tot ce stiam si ce imi amintesc dar ce sa vezi acum 2 zile ma suna ca el a pus declaratia mea plus celellate declarati si dosaru aa fost respins de ITM , motivul invocat e ca cea ce am declarat eu nu e "clar" si ca trebuie sa ma prezint la firma sa refac declaratia. Intrebarea mea este e posibil asa ceva ??? Plus de asta eu am de "tras" cu piciorul e foarte rau am fost pe puctul de a fi amputat, din fericire pentru mine si familia mea am scapat cu el "intreg" dar cu probleme mari pe viitor. Vreau sa ma sfatuiti ce sa fac sau cum se procedeaza.Va multumesc anticipat
Ultimul dvs. mesaj nu are nicio legatura cu discutia legata de cercetarea legala a evenimentului produs. Pot fi simple speculatii care nu pot tine loc de cercetare a AM.
In mesajele mele anterioare am mentionat in clar care este calea legala ce o puteti urma pentru a se definitiva cercetarea, cu conditia sa doriti acest lucru.
Am intales va multumesc, eu vroiam sa va pun in teme cu toate lucrurile eu practic sunt "singur" in potriva tuturor, dar e ok a sa facem pasi mici si lasam timpul sa treaca, va multumesc foarte mult