avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Insolventa

Buna ziua

As fii interesat sa stiu care sunt pasii procedurii de insolventa. Mi-a fost ceruta insolventa de catre telemobil iar eu vreau sa inchid firma.
Ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 10:51, 13 August 2009
Ce inseamna" s-a cerut insolventa de telemobil", exista deja o cerere inregistrata la tribunal, s-a numit un administrator judiciar?
Exista o cerere la tribunal. Termenul este 1 septembrie.
Acest fapt nu inseamna ca s-a deschis si procedura insolventei, imi vine greu sa cred ca aveti datorii la o firma de telefonie 30.000 lei. Acesta e valoarea prag minima pentru deschiderea procedurii. Daca datoria este mai mica o sa-i respinga cererea. Cu privire la desfiintare nu aveti decat dua soluitii: ori platiti datoriile ori introduceti dumneavoastra firma in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere procedura insolventa debit 250 ron nmmm nmmm in cazul in care lichidatorul numit de registru constata ca societatea supusa lichidarii are debit doar 200 ron catre DGFPS si asociatul nu poate fi gasit este ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)