avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspindarea CIM si concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspindarea CIM si concediul medical

Buna ziua,

Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: O societate a avut un salariat care a fost 30 zile calendaristice consecutive in medical. Rugamintea mea este daca puteti sa-mi mentionati baza legala unde este mentionata obligativitatea firmei sa inscrie in carnetul de munca aceste 30 zile de concediu medical.

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 13 August 2009
Milos Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: May1974 , utilizator 11:08, 18 Februarie 2010
valeriu,
Suntem in criza ... nu avem bani ... si solutia de iesire din criza este sa gasim chichite ca sa nu mai beneficieze lumea de somaj :D

PS
stiu ca este o aberatie sa scriem in carnetele de munca concediile medicale ... pai daca un salariat are 90 de zile de c.m. luate in tot anul, inseamna ca nu are nevoie de un singur carnet de munca, ci de mai multe (ma gandesc la foile suplimentare care se vor adauga ) :P
=D> :ok:
Buna ziua !
Rog sa ma lamuriti:
Avem un salariati care a lucrat 5 luni in societate(august- decembrie 2009) .
La data de 31.12.2009 i se suspenda contractul de munca la cerere ,
In data de 01.02.2010 aduce un concediu medical emis de medicul de familie pentru boala obisnuita si pentru perioada 01-14.02.2010.
Platesc acest concediu medical aparut dupa 30 zile de la data la care a cerut suspendarea CIM ?
Baza de calcul pentru plata concediului medical sunt veniturile obtinute in cele 5 luni lucrate in anul 2009?

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com In REVISAL se completeaza suspendarea CIM pentru efectuare crestere copil in varsta de pana la 2 ani? intreb acest lucru deoarece in REVISAL nu gasesc nici o ... (vezi toată discuția)
Inscrierea concediilor medicale in carnetele de munca ContSters102784 ContSters102784 Va rog sa-mi spune-ti daca este legala inscrierea in carnetul de munca a suspendarilor pentru incapacitate de munca mai mica de 30 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)
Perioda concediu medical- suspendare care se inscrie in cm? In ce situatie, concediul medical - perioada de suspendare a CIM- se inscrie in Carnetul de munca? Multumesc! (vezi toată discuția)