avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs gratios - plangere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs gratios - plangere prealabila

Care sunt celelalte posbilitati de contestare a unei decizii de impunere in situatia in care nu s-a depus la ANAF contestatie prealabila in termen de 30 zile de la comunicarea actului administrativ fiscal.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:02, 21 Mai 2016
In cazul in care se incepe executarea silita formulati contestatie la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie anaf mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Contestatia depusa impotriva unei decizii de impunere, emisa de ANAF in urma unei inspectii fiscale partiale, a fost respinsa de serviciul ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf pentru accesorii cass stanisro stanisro Buna ziua, Am primit de la ANAF, Somatie si Titlu Executoriu pentru accesorii la CASS. Acestea le- am contestat la ANAF la momentul inștiințarii-2014 dar ... (vezi toată discuția)