avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare constructie fara acte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare constructie fara acte

Buna seara,

Detin un teren in provincie iar pe acesta este edificata o constructie de chirpic/paianta pt. care nu pot obtine aut. de construire.
As vrea sa stiu daca pot intabula constructia in CF in baza unui pv de vecinatati intocmit de un expert cadastrist .
Mentionez ca in istoricul de cadastru constructia figureaza radiata pt. ca lipsesc actele, in noua schita terenul apare gol.
La primarie constructia este impozitata ca si cele care detin acte.

Care ar fi solutia ?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 20:16, 1 Iunie 2016
Atat timp cat nu detineti documente pentru constructie nu o puteti intabula
Avand in vedere ca nu exista documente pentru constructie,in baza caror documente a fost trecuta pe rol fiscal constructia ?
asa e la tara, propietar pe teren iar constructiile nu detin acte insa sunt impozitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Demolare casa Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)