avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie

Presedintele Comisiei Centrale primeste o indemnizatie separata de indemnizatia primita de la ANRP, el fiind si Presedinte al ANRP ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 1 Iunie 2016
Preşedintele Comisiei centrale este preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

In baza Legii nr. 165/2013, membrii Comisiei beneficiază de o indemnizaţie lunară reprezentând 50% din indemnizaţia lunară a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.
[ link extern ]

In speta, raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa pentru discriminare? kgkg kgkg prin Legea Nr. 165 din 16 mai 2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Anrp, legea 10/2001, legea 247/2005, despagubiri corecte doar pt unii ?!! retro retro Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)