avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema inlocuire telefon în garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema inlocuire telefon în garanție

Bună ziua, dețin un smartphone pe care efectiv am dat foarte multi bani.telefonul l-am trimis în garanție de 3 ori și de 3 ori a avut aceeași problema, placa de baza ,în cele din urma servisul mi-a aprobat și eliberat o hârtie în care zice ca am permisiunea de a-l înlocui la Orange
Problema este ca l-am cumpărat de la un prieten și acesta mi-a dat garanția și bonul copiate la xerox.Firma nu vrea sa îmi schimbe telefonul sau sa îmi returneze banii deoarece nu am actele în original ceea ce nu mi se pare corect.
În acest caz ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:52, 12 Iunie 2016
luati de la prieten actele in original sau daca nu le are, sa faca cerere la comerciant pt a obtine duplicate.
Nu pot sa mai iau legătura cu acest bărbat....nu îl mai găsesc iar telefonul lui nu îl mai am
În primul mesaj va era prieten :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie firma mihailnegoita mihailnegoita Buna ziua. In primul rand, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am cumparat recent un laptop pe firma. Laptopul se afla actualmente in service-ul ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc t. v. si in aceasta dimineata am ... viorel00 viorel00 Buna ziua, ma numesc T.V. si in aceasta dimineata am primit un mesaj de amenintare care suna cam asa: Fereste-te de mine ca, nu-i a bine, Nu mai veni la ... (vezi toată discuția)