againstPAS a scris:
Da, poate fi si sotul dvs martor. Nu prea inteleg cum nu aveti nevoie de semnatura lui pentru a inscrie copilul da poate ne lamureste si pe noi Martonze.
Dar asa o intrebare care nu prea are legatura cu speta, nu credeti ca este momentul sa va asumati ca aveti un copil cu acest stimabil, biologic sau cum ii mai spuneti? Si sa va purtati ca atare? Oricati soti veti avea, este tatal copilului dvs.
doamna si cum ar trebui sa isi asume ? chiar sunt interesata si eu ..ca am un baietel de 5 ani , si de la 6 luni il cresc singura ..tatal nu l`a vazut decat de 2 ori cand era f mic si copilul nici macar nu il cunoaste .. i`a dat pensia alimentara maxim un an si de mai mult de un an si jumatate nu a mai trimis nimic .. nu intreaba de el..nu il intereseaza ..a fost ziua copilului acum 2 luni si nici macar un mesaj nu a trimis cred ca a si uitat cand este nascut .. normal ca eu intre timp m`am recasatorit , actualul sot are grija de copil si il crestem impreuna , copilul deocamdata lui ii spune tati , pt ca este prea mic sa inteleaga , si nici nu am ce sa ii spun daca pe tatal lui nu il intereseaza de el .. cand o sa mearga la scoala o sa`i spun situatia .si atunci poate fiind mai mare o sa fie mai usor ...