avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama baietelului nu ma lasa, sa-mi vad fiul - ce este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama baietelului nu ma lasa, sa-mi vad fiul - ce este de facut

Ne-am separat de partenerul de viata la sfarsitul luni mai. De atunci nu ma lasa, sa-mi vad fiul. Mai precis, saptamana trecuta mi-am aztu fiul de trei ori: de doua ori cate 10 minute pe terenul de joaca, iar o data in fata blocului, cam tot 10 minute. De vineri nici nu raspunde la sms.
Daca trimit zilnic un sms cu textul "Cand pot sa-mi vad fiul?", poate sa ma acuze cu hartuiala?
Ce pot face, sa ma lase sa-mi vad fiul? Treaba este, ca vrea sa scoata cati mai multi bani din mine. I-am oferit 800 lei/luna, insa vrea mai mult de 1000 lei, si asa vrea sa ma santajeze.
Deci, ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 09:23, 29 Iunie 2016
Ordonanta presedentiala in ce consta?
Este o procedura mai urgenta prin care se da o solutie provizorie la cererea d-vs ( de vizitare minor) pana la momentul pronuntarii sentintei in dosarul de fond ( adica cererea de chemare in judecata pe care trebuie s-o introduceti inaintea cererii de ordonanta)
Va multumesc tare mult pentru ajutor!
Mergeti la Protectia Copilului, faceti o cerere de mediere cu mama pentru a va putea vedea copilul pana atunci.
Este important sa intelegeti ca nu poate fi decat o etapa,pana cand lucrurile se vor aranja.
Daca insa nici urmatoarele zile nu aveti vesti despre copil, va sfatuiesc sa dati sms si mamei cum ca veti anunta la politie disparitia minorului daca nu va da vesti despre el sau nu va lasa sa-l vedeti si sa o si faceti dupa 24 de ore dela sms.
Nu conteaza ce vrea sau nu vrea sa obtina mama. Pensia alimentara se va stabili de catre instanta, nu de catre ea.

Cati ani/luni are copilul?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o cunostinta care are un copil de 1 an ... Ramona97 Ramona97 Bună ziua, Am și eu o cunostinta Care are un copil de 1 an si 8 luni copilul este făcut prin concubinaj dar porta numele mamei Si de 2 ani jumate ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și stabilire domiciliu MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodia copilului vladutepes vladutepes Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni. E ... (vezi toată discuția)