avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare sume din inselaciune cazul \"accidentul\" ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare sume din inselaciune cazul "accidentul" in situatia cind s-a dat o hotarire definitiva la apel.

ce as putea sa fac in continuare pentru a recupera(daca se poate?!) sumele de bani stipulate in hotarirea judecatoreasca definitiva. Suntem destui de multi in dosar si nimeni nu a stiut ce sa ne spuna...
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:30, 27 Iunie 2016
Daca aveti hotarare definitiva in favoarea dvs.mergeti la arhiva instantei si solictati o copie legalizata de instanta conform cu originalul si apoi la un executor judecatoresc ptr.punerea in executare a hotararii definitive.
Mergeți cu hotărârea la un executor și faceți cerere de executare silită. Șansele să recuperați ceva sunt minime, aproape sigur infractorii nu au nimic pe numele lor. Nu dați un avand prea mare executorului, că nu se știe dacă nu sunt bani aruncați aiurea.
Sau, puteți considera banii dați ca și taxă pentru o meditație despre viață și să mergeți mai departe cu o experiență câștigată. Nu e o sumă pierdută, ci investită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Lipsa hotarare judecatoreasca original brendissima brendissima Din diverse motive, hotararile judecatoresti fie nu s-au ridicat de la investire, fie s-au ridicat investite dar s-au pierdut. Cert este ca, in cazul unor ... (vezi toată discuția)
Sentinta favorabila, cum imi recuperez banii? dan66 dan66 IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN ... (vezi toată discuția)