avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ca sa luam un concediu fara plata (10 zile) toata firma,deoarece in aceasta perioada nu prea este de lucru,iar somajul tehnic este de neacceptat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 18 August 2009
Acea prevedere din CCMN solicita acordul sindicatului .... in lipsa acestuia este necesar sa aiba acordul reprezentantilor salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata gina1973 gina1973 As vrea sa stiu daca este legal ca anumiti muncitori ai unei firme sa intre in concediu fara plata si care ar fi perioada maxima admisa.(firma are datorii ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata initiat de angajator adak adak Conf. art43 al 5) din CCM national angajatorul are dreptul sa trimita in CFP 15 zile calendaristice cu reducerea sau incetarea ctivitatii cu obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata? mparnescu mparnescu Va solicit sprijin in urmatoarea problema: firma la care este angajat sotul meu nu-si mai poate continua activitatea si de trei zile activitatea este ... (vezi toată discuția)