avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Am un titlu executoriu dar persoana de la care trebuie sa recuperez banii nu are bunuri executabile ci doar un imobil pe care l-a trecut pe PFA-ul infiintat de el. Ce se poate face in situatia data? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:20, 11 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca transferul de proprietate a avut loc in mai putin de trei ani inainte de obtinerea hotararii dvs. atunci se poate face o actiune revocatorie in instanta prin care aduceti imobilul in proprietatea sa din nou.
Veti putea executa imobilul numai daca datoria din hotarare este mai mare de 10.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? catinf catinf Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? Va rog sa raportati raspunsul la urmatorul caz ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorie banca leomun75 leomun75 Parintii mei sufera de boli incurabile. Au o datorie la banca de 40.000 RON pe care cu siguranta nu vor apuca sa o achite. Fiind singur la parinti, pentru a nu ... (vezi toată discuția)